lopers 1250 en 1500 zijn intussen ook bekend!

i 16 juni 2017

gratis

Deelnemer 1250 is Roger Knaape uit Den Haag. Hij mag gratis meelopen. Hij loopt anderhalf jaar hard en is al aardig verslaafd.  Hij loopt als het even kan 2 x per maand ergens een wedstrijd. Hij heeft echter nog nooit in Roosendaal meegedaan. Hij is hierheen gehaald door twee dames die in Roosendaal en/of omgeving wonen.

Deelnemer 1500 is Mariska de Graaf-Homan uit Eindhoven. Ook zij mag gratis meelopen. Zij loopt vanaf oktober 2011. Heeft al verschillende marathons en veel halve marathons gelopen in binnen- en buitenland. Ze vind de halve marathon de leukste afstand om te lopen en sinds eind 2015 doet ze dat samen met haar man. Ze lopen en trainen sindsdien altijd samen, iets wat veel leuker is dan alleen lopen.
In 2015 heeft ze voor het eerst de halve marathon van Roosendaal gelopen. Ze is het evenement sindsdien altijd blijven volgen op social media. Onze nieuwe medaille was haar ook opgevallen.