Informatie

Individueel

Voor alle afstanden kan ingeschreven worden vanaf 1 februari  tot en met 22 juni via inschrijven.nl.

Inschrijfformulier Nederlandse deelnemers

Deelnemers met een Nederlandse bankrekening betalen direct via iDeal

Inschrijfformulier Belgische deelnemers 

Voor Belgische deelnemers loopt de betaling via een eenmalige Europese incasso.

 

Je kunt je inschrijving altijd controleren via de controlefunctie op www.inschrijven.nl

 

Bij inschrijving tot en met 2 juni 2018 krijg je een startnummer met je voornaam er op afgedrukt.

Bij inschrijving tot en met 2 juni 2018 wordt het startnummer per post toegestuurd. Dit geldt alleen voor Nederlandse adressen. Deelnemers met een buitenlands postadres dienen het startnummer zelf af te halen.

 

Voor vragen betreffende je inschrijving kun je een email sturen naar het wedstrijdsecretariaat

 

Via het inschrijfformulier kan verder een donatie gedaan worden aan de Stichting Paul. Dit jaar ondersteunt de Cloetta Halve Marathon van Roosendaal als goed doel Stichting Paul, die zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten (www.stichtingpaul.nl).

 

Er is de mogelijkheid om via Medaltime een gepersonaliseerd plaatje te bestellen dat je achterop je medaille kan bevestigen met je naam en finishtijd. Dit krijg je 2-3 weken na de wedstrijd per post toegestuurd. 

Verder kunnen BibBits met het logo van de Halve Marathon van Roosendaal besteld worden. Hiermee bevestig je je startnummer snel, eenvoudig en precies op je shirt, waarbij je er van verzekerd bent dat het startnummer stevig op zijn plaats wordt gehouden door de krachtige magneten. Bovendien word je hardloopkleding niet meer beschadigd door het gebruik van veiligheidsspelden. De BibBits worden per post toegestuurd.

Bedrijvenloop

Inschrijving uitsluitend internet inschrijving vanaf 1 februari  tot en met 18 juni via het speciale bedrijvenloop inschrijfformulier

Inschrijfformulier Bedrijvenloop

 

Na het versturen ontvangt de contactpersoon van het bedrijf een toegangscode en kan vervolgens zelf de teamsamenstelling invoeren en wijzigen. Dit is mogelijk tot en met 2 juni 2018.

Vragen over de bedrijvenloop of wijziging van het aantal teams stuur een email met verzoek naar de organisatie.