Eerstvolgende op 27 juni 2021

i 27 juni 2020

Deze zondag was het dan zover. Het 37e startschot van de Halve Marathon van Roosendaal zou over de Markt klinken. Alle hardlopers, wandelaars, vrijwilligers, sponsors en toeschouwers zouden deze dag weer tot een waar feestje hebben gemaakt.

De editie van 2019 is de boeken ingegaan als één van de (al dan niet dè) warmste editie ooit. Even zag het er naar uit dat we deze zondag (28 juni 2020) ook te maken zouden krijgen met tropische temperaturen. Als we het weerbericht mogen geloven is dit nu veranderd. Sterker nog wat we vorige editie niet hadden zou deze editie allemaal aanwezig zijn: wolken, enkele buien, een stevige zuidwestenwind en een temperatuur tussen de 18 en 21 graden. Zouden de wolken met ons mee balen?

Na regen komt zonneschijn! Zo is de organisatie achter de schermen al weer bezig met het treffen van voorbereidingen voor de editie van 2021. Die belooft nóg gezelliger te worden dan voorgaande jaren. Wij zien jullie dan ook graag terug op 27 juni 2021. Dan halen we alles dubbel en dwars met elkaar in!

Als organisatie willen wij iedereen bedanken voor alle steun en begripvolle reacties die wij de afgelopen periode hebben ontvangen.

Wij wensen iedereen heel veel succes bij het trainen!