Inschrijven niet mogelijk

In 2021 is er geen KPO kidsrun
KPO Kidsrun

Geen KPO-Kidsrun editie 2021

Bericht van KPO-directeur Kees Mens

Op alle scholen van KPO Roosendaal staat sport, bewegen, gezondheid en welzijn van de leerlingen en leerkrachten hoog op de agenda. Mede daarom organiseert KPO sinds enkele jaren, in samenwerking met THOR, de KPO Kidsrun. De KPO Kidsrun is een speciaal onderdeel tijdens de Halve Marathon waar alle basisschoolleerlingen aan mee kunnen doen. Het is een evenement gemaakt door én voor onze kinderen met hun ouders en verzorgers. Tijdens de vorige edities hadden we ieder jaar ruim 1000 deelnemende kinderen. Samen met de ouders betekende dit ruim 2000 mensen die van de KPO Kidsrun één groot feest maken. U zult begrijpen dat met de huidige Corona-omstandigheden we dit jaar niet in staat zijn om een dergelijk groot evenement op een veilige manier te organiseren. We hebben dan ook helaas moeten besluiten om de KPO Kidsrun dit jaar niet door te laten gaan. 

… maar we komen terug … volgend jaar als ‘alles weer normaal is’ gaan we van de KPO Kidsrun weer een geweldig evenement maken. 

Tot volgend jaar in 2022.

Inschrijven Kidsrun is helaas niet mogelijk.


 

In het kort

Afstand
In 2021 is er geen KPO kidsrun
Limiet
Onderstaande button niet gebruiken voor de KPO Kidsrun

Alles wat je moet weten

Wanneer je toch dit jaar mee wilt doen, kun je wel zelf inschrijven. Kies dan voor een inschrijiving bij de Virtuele Rabobank 4 Engelse mijl. Overleg eerst met je ouders of verzorgers of je hier oud genoeg voor bent.