Algemene informatie

Start van alle wedstrijden is op de Markt ter hoogte van de Tullepetaon. Kijk voor meer gedetailleerde informatie per afstand onder onderdelen elders op deze website.

Het parcours is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De afstand tot het wedstrijdsecretariaat  (kleed/douche gelegenheid en ophalen startnummer) vanaf het station is slechts 900 meter. Dan moet je de route via de loopbrug (Passerel) over het spoor nemen. Vanaf het secretariaat is het 500m naar de start.

Er is parkeergelegenheid in de diverse parkeergarages, voor maximaal €2,00. Klik hier voor een overzicht van de locaties

Er is een gratis bewaakte fietsenstalling op de Markt.

In het Kellebeek College vindt u, kleedruimtes, wedstrijdsecretariaat, toiletten, het massageteam, EHBO, douchegelegenheid en fietsenstalling, deze zijn beschikbaar van 13:00 tot 20:00.

Prijsuitreiking start om 18:20 met als hoogtepunt de verloting van prijzen om 19:20.

Deelnemen is alleen toegestaan met een geldig startnummer voorzien van een eenmalige chip en uitslag wordt alleen geregistreerd als deelgenomen is met deze chip. De gele of groene Championchip is NIET bruikbaar.

NA DE FINISH UW STARTNUMMER GOED BEWAREN, HET GELDT ALS LOT VOOR DE LOTERIJ.

Bij 5, 10, en 15 km staan klokken, zodat u de tussentijden kunt aflezen. Ook bij de finish staat een klok.

Onderweg en na de finish zijn er enkele verzorgingsposten met water en sportdrank.

Op het parcours en bij de finish zijn leden van het Rode Kruis aanwezig om eventueel eerste hulp te verlenen.

Na afloop van het evenement bestaat bij het Kellebeek College de mogelijkheid tot het nemen van een douches of het ondergaan van een massage.

Deelnemers kunnen een volledige lijst met uitslagen vanaf 1 juli vinden op deze site of op www.uitslagen.nl

Ereprijzen en geldprijzen zijn beschikbaar voor beide afstanden, voor de nummers 1, 2 en 3, van de volgende categorieën: Senioren (vrouwen en mannen), bij de vrouwen Masters 35+, 45+ en 55+, en bij de mannen Masters 35+, 45+, 55+ en 65+. De uitreiking vindt plaats tijdens de huldiging op het podium op de Markt, vanaf 18:20.

“De bloemen en geldprijzen worden uitsluitend uitgereikt op het podium voor sluitingstijd van het evenement, doorgaans 20.00 uur”.

ATTENTIE: DE EREPRIJZEN EN GELDPRIJZEN ZOALS BEDOELD IN BOVENSTAANDE PUNT ZIJN ALLEEN BESTEMD VOOR LICENTIEHOUDERS DIE ZIJN INGESCHREVEN VOOR DE WEDSTRIJD EN NIET VOOR RECREATIEVE DEELNEMERS.

Iedere deelnemer kan op vertoon van het startnummer tot uiterlijk 20:00 een herinnering ophalen in het Kellebeek College.

Verdere informatie is te verkrijgen via deze website of via E-mail: info@halvemarathonroosendaal.nl