Algemene informatie

Geschiedenis

De Halve Marathon van Roosendaal is voor het eerst gehouden in 1983. En daarna steeds ieder jaar opnieuw – waardoor een fraaie traditie is ontstaan. Een aantal jaar geleden is naast de klassieke afstanden 21,1km en 10km ook de 4 Engelse mijlen in het programma opgenomen. Tevens zijn er onderdelen voor de jeugdige deelnemers en hun familie. Ook voor wandelaars en nordic-walkers zijn er intussen jaarlijks mooie tochten uitgezet.

Inschrijven

Wanneer iemand wil deelnemen moet hij/zij zich tevoren inschrijven. Dit kan op verschillende manieren. Tot enkele dagen voor het evenement kan dit via internet op een pagina van inschrijven.nl. Op de dag van het evenement kan men zich inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat in het Kellebeek College. Voor diverse groepen deelnemers zijn er aparte inschrijfprocedures (bedrijven – scholen – etc). Zie hiervoor de informatie elders op deze website.

Informatie op deze website

De informatie op deze website is zoveel mogelijk gerubriceerd in verschillende tabs bovenaan de pagina – met daaronder meerdere onderverdelingen. Kijk dus via deze tabs of u kunt vinden wat u specifiek zoekt. Via de contactpagina kunt u een vraag stellen aan de organisatie. Met name in de paar maanden voor het evenement krijgt u zo snel mogelijk een antwoord.