Annuleren of wijzigen

Inschrijving annuleren

Een inschrijving kan uiteraard altijd geannuleerd worden. In sommige gevallen kan restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Wanneer men annuleert voor 31 mei 2020 – met opgaaf van de reden – kan er restitutie plaatsvinden. Terugbetaling vindt plaats na afloop van het evenement i.v.m. bundeling van de betaalopdrachten.

Wanneer men annuleert na 31 mei 2020 vindt er geen terugbetaling meer plaats. Wel kan de inschrijving worden overgedragen aan een andere deelnemer – de organisatie bemiddelt hierin niet (maar registreert het wel en ook zonder kosten).

Men annuleert door een hiervoor een email te sturen naar het wedstrijdsecretariaat – het email adres staat op de bevestiging van inschrijving. Ook overdragen gaat via dit emailadres.

Wijzigen van opgegeven afstand – of andere wijzigingen

Een aantal zaken kan men zelf wijzigen via de link die in de bevestigingsmail staat, welke men ontvangt na internetinschrijving. Lukt dit niet, of moet er iets anders gewijzigd worden, stuur dan een email naar het wedstrijdsecretariaat.

Afgelasting

Wanneer door onvoorziene en plotselinge omstandigheden het evenement afgelast moet worden, zal er geen restitutie plaatsvinden. Dit is conform de algemene voorwaarden zoals elders op deze site te lezen. Klik hier voor de Algemene Voorwaarden