Schrijf je vandaag nog in

Informatie over het inschrijven

Op deze pagina vind je informatie over de inschrijfmogelijkheden, inschrijven voor de Bedrijvenloop, inschrijven voor scholen, korting, donatie en extra bestelopties.

 

Individueel (online) inschrijven

Inschrijven kan bij het wedstrijdsecretariaat of online. Bij online inschrijven ga je direct betalen via iDeal, Bancontact of creditcard.

Let op!  Bij online inschrijving tot en met 31 mei komt jouw voornaam op het startnummer. Na deze datum is dit niet meer mogelijk. Bij inschrijving na 31 mei moet je het startnummer zelf ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. Dit geldt ook voor startnummers met een postadres buiten Nederland. De startnummers met een Nederlands postadres worden via de post verzonden.

  • Enkele dagen voor de wedstrijd ontvang je een e-mail met daarin het aan jou toegekende startnummer.
  • Voor de wandeltochten wordt geen startnummer gebruikt.
  • Meer informatie over startnummers vind je hier: afhalen-startnummers

Inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat - THORhonk of C-Cinema

Op zaterdag 24 juni 2023 van 10.00 tot 13.00 uur, THORhonk op Sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 5, 4707RA te Roosendaal. Op zondag 25 juni 2023 vanaf 12.00uur in het centrum van Roosendaal - in de foyer van C - Cinema, Nieuwstraat 2, 4701 HS Roosendaal. Op deze 2 dagen zijn de tarieven ietsje hoger dan bij de tijdige online inschrijving.

Let op: alleen pinnen of digitale betaling mogelijk.

Inschrijven Wandel&Nordic op 25 juni 2023

Dat gaat bij het nieuwe vertrekpunt: C - Cinema, Nieuwstraat 2, 4701 HS Roosendaal - let op: alleen pinnen

Inschrijven Bedrijvenloop

De inschrijving voor de Bedrijvenloop is gestart. Inschrijving kan tot 29 mei 2023: 18.59u – daarna niet meer. Een team bestaat uit 3 tot max 5 deelnemers per afstand. Daarnaast kan een bedrijf kan meerdere teams samenstellen. De teams worden ontvangen in een aparte ruimte. Hier is gelegenheid tot omkleden en het nuttigen van een consumptie. Dit zal plaatsvinden in het gebouw van C - Cinema. Klik hier voor meer informatie over de Bedrijvenloop.

Inschrijving voor basisscholen

De inschrjiving van leerlingen van KPO-scholen en OBO-scholen die gratis willen deelnemen aan de Kidsrun wordt via de school geregeld. Deze OBO- en KPO-leerlingen hoeven zich dus niet online in te schrijven. Dit moet wel vóór 1 juni op school gedaan zijn.

Leerlingen van andere basisscholen kunnen zich wel individueel online inschrijven. Evenals de aanmelders na 1 juni.

Middelbare scholen in Roosendaal en Oudenbosch - via de LO-docent

Andere middelbare scholen kunnen hun deelnemers groepsgewijs aanmelden via het wedstrijdsecretariaat. Scholen die aan eerdere edities hebben meegedaan worden/zijn vooraf benaderd vanuit de organisatie.