Informatie

Individueel inschrijven

Inschrijven kan via internet of bij het wedstrijdsecretariaat.

Gebruik onderstaande link voor inschrijven via internet – er wordt directe betaling gevraagd via iDeal, Bancontact of creditcard.

Inschrijven 2020

Bij inschrijving tot en met 31 mei 2020 komt de voornaam op het startnummer. Bij inschrijving daarna niet meer. Tevens worden dan de startnummers naar een Nederlands postadres opgestuurd.
Verder dient men bij inschrijving na 31 mei het startnummer zelf op te halen bij het wedstrijdsecretariaat, evenals bij adressen buiten Nederland.

Voor de wandeltochten wordt geen startnummer gebruikt.

Extra opties

Er kan een donatie gedaan worden voor het goede doel van 2020 – de Stichting Paul – welke het sporten van kinderen in Roosendaal financieel ondersteunt. Hier kunt u naar de website van Stichting Paul.

Er kan een Medaltab besteld worden – dit is een inlegplaatje om achterop de medaille te plakken met daarop gegraveerd de naam en de netto prestatie.

Inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat

Tekst volgt – is mogelijk op 27 en 28 juni 2020

Inschrijven voor de Bedrijvenloop

De inschrijving voor de Bedrijvenloop start binnenkort. De teams bestaan uit 3 tot 5 deelnemers per afstand. Een bedrijf kan meerdere teams samenstellen. De teams worden ontvangen in een aparte ruimte, waar gelegenheid is om te verkleden en een consumptie te gebruiken. Voor de Bedrijvenloop kan alleen vooraf ingeschreven worden.

Inschrijven voor scholen

Scholen kunnen hun deelnemers groepsgewijs aanmelden via het wedstrijdsecretariaat. Scholen die aan eerdere edities hebben meegedaan worden hiervoor vanuit de organisatie benaderd.