Het coronavirus gooit voor veel sport- en hardloopevenementen roet in het eten

De altijd zo gezellige Halve Marathon van Roosendaal is in 2020 niet doorgegaan en dat laat zijn sporen achter; bij lopers, bij wandelaars en bij ons. Maar wij zitten niet bij de pakken neer. We zijn dan ook achter de schermen druk bezig met het uitwerken van alle mogelijke scenario’s voor de komende editie.

Als organisatie kiezen we er voor om een aantal beslismomenten te creëren. De eerste 2 zijn eind februari,  en eind april. Op die momenten bekijken wij of een “normale” versie, op zondag 27 juni 2021 haalbaar is, of dat we moeten uitwijken naar mogelijke alternatieven. Het kan zijn dat we ondanks alle landelijke maatregelen, waaronder hopelijk ook al voldoende vaccinaties, toch moeten kiezen voor bijvoorbeeld een alternatieve route, sterk gespreide starts, het verplaatsen van de datum of alleen een digitale versie. Met die digitale versie hopen we overigens iedereen altijd te gaan verrassen. Al nieuwsgierig??

Voor de deelnemers kan de komende versie deze keer een verandering met zich meebrengen. Wij bekijken momenteel alle opties en zullen met een veilige vorm van dit evenement komen. Via Social Media en de website houden we je op de hoogte!