Sponsors

Hier vind u extra informatie over onze sponsors. Mede dankzij hun ondersteuning kunnen we er ook dit jaar weer een mooie goed georganiseerde dag van maken.

Onze Hoofdsponsor in 2019;

In 2015 heeft Cloetta Lonka overgenomen en hebben ze besloten hoofdsponsor van de HMvR te blijven. Cloetta is een Zweedse snoepfabrikant met o.a. 2 vestigingen in Roosendaal, voormalig Redband/Venco maakt al enkele jaren onderdeel uit van Cloetta. Cloetta (Holland) is een krachtig bedrijf met een leidende positie binnen de zoetwarenmarkt. Een onderneming met ongeveer 500 medewerkers en producten & merken die iedereen kent en overal  verkrijgbaar zijn. Denk aan;  SPORTLIFE, XyliFresh, Red Band, Venco, KING Pepermunt en Lonka. Met al deze merken willen zij de Munchy Moments vullen met smaak en plezier.

 

Onze sponsors;

van der Linden

Al meer dan 50 jaar vervaardigen onze orthopedische schoentechnici  op maat gemaakt schoeisel en orthopedische hulpmiddelen, doorgaans op voorschrift van een revalidatiearts of orthopedisch chirurg. Hiervoor kunnen we bouwen op een gedegen kennis van de menselijke anatomie en psychologie en van alle ter beschikking staande materialen en technieken en hun toepassingsmogelijkheden.

Rabo logo NIEUWOns motto; “Altijd dichtbij, dus samen meer mogelijk maken”Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Bezoek onze website voor praktische informatie over onze dienstverlening en maak kennis met onze lokale activiteiten.

KPO Roosendaal verzorgt het onderwijs voor ruim 4.200 leerlingen op 20 scholen in Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle en Nispen.

Jan Hop Subaru dealer.

Subaru is een merk dat onlosmakelijk verbonden is met de boxermotor en AWD permanente vierwielaandrijving. Zo zorgt de boxermotor al jaren voor efficiency, rijplezier, maar bovenal betrouwbaarheid en draagt het symmetrisch opgebouwde AWD systeem bij aan het onverwoestbare karakter van de auto.

Het hedendaagse Subaru-gamma? Dat bestaat uit de betaalbare, maar kachtige XV, alleskunner Forester, ruime en dynamische Levorg en de weldadige Outback

logo-taxibedrijf-de-groen aangepast

Logo Schoonmaakbedrijf Verhoeven

Logo Plus van Gurp

Logo St Jan

Vereniging Horeca Oude Markt

Kroevensport logo2

Onze begunstigers;

VVV Roosendaal

politie

 

gemeente Roosendaal

 

proberen