Verloting

Verloting 23 juni 2019

Onder alle deelnemers wordt een verloting van prijzen gehouden.

Je moet zelf aanwezig zijn en je prijs ophalen!

  1. 6 hoofdprijzen 4 EM, verloting op de Markt om ca. 17.00h
  2. 12 hoofdprijzen 10 km en halve marathon, verloting op de Markt om ca. 19.15 uur.
  3. De school met de meeste deelnemers krijgt de wisselbeker.

1.   Hoofdprijzen 4 EM

Op de startnummers van de deelnemers die gestart zijn op de 4 EM, vindt er een verloting plaats van 6 hoofdprijzen, bestaande uit elk een  kanotocht met 2 personen bij Akkerman in de Heen (Steenbergen) geschonken door Rabobank.

Procedure

Vanaf circa 16.30 uur, na de start van de 10 km en halve marathon, staat er een verzamelton, op  het podium op de Markt voor het Raadhuis. Wilt u deelnemen aan de verloting deponeer dan PERSOONLIJK uw startnummer in de ton. Dit kan vanaf 10 minuten voor aanvang van de trekking.

Onder de startnummers wordt om circa 17.00 uur door Notaris Bart Jongenelen (Markvliet Netwerk Notarissen) een trekking verricht, waarna de namen van de winnaars worden omgeroepen. U dient zich dan PERSOONLIJK binnen 1 minuut te melden op het podium op de Markt om uw prijs in ontvangst te kunnen nemen. Na het verstrijken van de tijd wordt er een nieuwe trekking verricht, totdat de prijs daadwerkelijk opgehaald is.

2.    Hoofdprijzen 10 km en halve marathon

Op de startnummers van de deelnemers die gestart zijn op de 10 km en halve marathon vindt er om circa 19.15 uur een verloting plaats van 12 hoofdprijzen, 6 Gps  sporthorloges t.w.v. €200,- geschonken door Cloetta en 6 paar hardloopschoenen merk Kalenji.

Procedure

Vanaf circa 19.00 uur, bij aanvang van de prijsuitreiking van de 10 km en halve marathon, staat er een verzamelton op het podium op de Markt voor het Raadhuis. Wilt u deelnemen aan de verloting deponeer dan PERSOONLIJK uw startnummer in de ton. Dit kan vanaf 10 minuten voor aanvang van de trekking.

Onder de startnummers wordt dan om circa 19.15 uur door Notaris Bart Jongenelen (Markvliet Netwerk Notarissen) de trekking verricht, waarna de namen van de winnaars worden omgeroepen. U dient zich dan PERSOONLIJK binnen 1 minuut te melden op het podium op de Markt om uw prijs in ontvangst te kunnen nemen. Na het verstrijken van de tijd wordt er een nieuwe trekking verricht, totdat de prijs daadwerkelijk opgehaald is.

Om vervalsing tegen te gaan, dient u zich bij twijfel van de organisatie te kunnen legitimeren.

  1. Wisselbeker voor de school met de grootste groep.

Deze laatste prijs wordt uitgereikt tijdens de prijsuitreiking van de 10 en 21 km