Annuleren of wijzigen

Inschrijving annuleren

Je kunt je inschrijving altijd annuleren door een e-mail te sturen naar wedstrijdsecretariaat@halvemarathonroosendaal.nl. Dit e-mailadres staat ook vermeld op de bevestiging van inschrijving.

Bij annulering vóór 31 mei 2020 – met opgaaf van de reden – kan er restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden. Terugbetaling vindt plaats na afloop van het evenement in verband met de bundeling van betaalopdrachten.

Bij annulering na 31 mei 2020 vindt er geen restitutie meer plaats. Wel kan de inschrijving overgedragen worden aan een andere deelnemer. Mail dan naar wedstrijdsecretariaat@halvemarathonroosendaal.nl.  De organisatie zorgt voor de nieuwe registratie zonder bijkomende kosten, maar bemiddelt hierin niet.

Wijzigen

Je kunt zelf een aantal zaken wijzigen. Dit doe je door op de link in de bevestigingsmail te klikken. Deze link ontvang je na jouw online inschrijving. Lukt dit niet, of wil je iets anders wijzigen, stuur dan een e-mail naar wedstrijdsecretariaat@halvemarathonroosendaal.nl.

Afgelasting

Wanneer door onvoorziene omstandigheden het evenement afgelast moet worden vindt er geen restitutie plaats. Dit is conform de Algemene Voorwaarden.

Afgelasting is overigens vóór 2020 nog niet voorgekomen.

Maatregelen Coronavirus

Nu is door de maatregelen eind maart 2020 ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus een uitzonderlijke situatie ontstaan – namelijk toch een afgelasting begin april 2020.

Vanwege deze speciale omstandigheid is het inschrijfgeld terugbetaald aan alle deelnemers die zich al voor de editie van 2020 hadden ingeschreven.