Vrijwilligers gezocht!!

Bij de vrijwilligersopgave voor het jaar 2019 hebben Thorleden kenbaar gemaakt zich te willen inzetten voor de Halve Marathon van Roosendaal. Daar zijn we hartstikke blij mee. Een aantal van hen hebben al taken bij de HMvR, maar graag willen wij de volgende functies/taken aan iedereen  voorleggen, ook voor niet Thorleden:

Medewerker/coördinator Muziekbandjes
Je hebt de taak om het parcours op te leuken met allerlei muziekbandjes en eventueel aanmoedigingsplekken.De gegevens van de muziekbandjes van afgelopen jaar zijn bekend en primair vragen we je om in april contact met ze op te nemen en ze op de wedstrijddag zelf op de juiste plek te wijzen en hun de bedankbrief en vergoeding te overhandigen.

Medewerker/coördinator laatste verzorgingspost
Je taak is om op ongeveer 1 km voor de finish met andere vrijwilligers (kan jeugd zijn), kleine flesjes sportdrank aan de lopers uit te delen die het moeilijk hebben.

Medewerker/coördinator reclame  
Je taak is om  te zorgen voor de distributie en verspreiding van flyers en posters van het evenement. Het betreft distributie van flyers en posters naar andere verenigingen per post en bezorging. Dit kun je zelf doen, maar met name door het aansturen van de vrijwilligers die op pad gaan.

Coördinator markt
De taak ligt erin om alle vrijwilligers op de Markt goed te instrueren over hun taak en hierop toe te zien.

Coördinator spandoeken
Op de dag zelf dienen de reclame uitingen van de diverse sponsors te worden geplaatst, hiervoor is een draaiboek beschikbaar.

Wandel Controlepunten
Vanaf 08.00 uur starten wandelaar voor hun afstand, langs de route zijn er verschillende controle- en verzorging posten hiervoor worden nog vrijwilligers gezocht.

Mocht een van jullie in bovenstaande taken geïnteresseerd zijn dan graag een reactie naar info@halvemarathonroosendaal.nl.

Alvast bedankt!